Интригуваща информация за любовните връзки, обяснения за миналата любов, както и къде, кога, как и при какви обстоятелства може да срещнем своята половинка, са само малка част от зодиакалните тайни, които астроложката Ивелина Пенчева разкрива в новата си книга „Астрология на съдбата“. 
Тя излезе на пазара на 10 февруари с марката на издателство „Ахат“. Прочитайки книгата, читателите ще разберат защо не могат да срещнат подходящия партньор, а също и защо не могат да го задържат. В нея са определени важните периоди за срещи, а освен това са посочени датите за сключване на брак или договор според Луната. Обяснено е и как трябва да се празнуват сватбените годишнини.
Авторката, която всеки ден прави хороскопи за читателите на „Утро“, е представила астрологичен квадрат на отношенията, в който са посочени цифрите, в които различните зодии се срещат в една точка.
Отделено е специално място на темата за любовната зависимост, както и защо противоположностите или сродните души се привличат. Разгледани са седемте етапа на отношенията, правилата и поверията при бракосъчетания.
Пенчева е обяснила какво е венец за безбрачие или печат на самотата и още много други полезни неща.
Книгата е подходящо четиво и за по-силната половинка, тъй като в нея са определени планетите в хороскопа на мъжа и е представена астрология за мъже. В последната част на „Астрология на съдбата“ се разкрива кой е подходящият период да се планира зачатие според фазите на луната, като са дадени и рецепти против безплодие.