Телевизионният водещ и политически коментатор Георги Коритаров издърпа ушите на колегата си Милен Цветков в неговото предаване по Нова телевизия. Коритаров се ядоса на домакина, че го прекъсва и се опитва да насочи разговора във водената от него посока, а не го оставя да си изкаже мисълта - както винаги опияняваща за самия него.
„Гледай ме право в очите и не задавай глупави въпроси. Ако не ме беше прекъснал, щеше да разбереш, че от цялата тази лекция няма полза”, сопна се Коритаров на своя колега.  Причината за възникналото напрежение беше, че основните въпроси на водещия се въртяха около напускането на парламента от страна на Красимир Стефанов и какви ще са последиците от това.

От своя страна Коритаров отклоняваше разговора към ексцесиите в Пловдив, темата с майчиния език, и други прояви на национален недемократизъм на управлението, които според него реално ще бутнат кабинета. Що се отнася до поредното роене на ГЕРБ, според Коритаров то ще продължи, ако въобще парламентът продължи да съществува.

В разговора се включи и Румяна Коларова, която е член на ръководството на ГЕРБ и заяви, че Красимир Стефанов е постъпил недостойно с начина, по който напуснал партийните редици – изпращайки есемес. Трябвало лично да заяви своите намерения пред съпартийците.

Според зрител, обадил са по телефона по време на предаването, следващият, който ще напусне редиците на ГЕРБ, ще е Делян Добрев.