Приятелска разходка на две сестри и техен познат завършила с неочаквана нощувка в хотел и няколко разбити гаража.
Случаят е от май 2015 година, когато кавалерът возил двете дами с чужд „Форд Пума“. По-късно компанията решила да спи на хотел, а едно от момичетата се принудило да заложи часовника и телефона си, за да намери пари да плати за стаята. Така тримата попаднали в омагьосан кръг - наспали се и вече си искали обратно заложените вещи, но нямали пари, с които да ги откупят. Затова намерили вариант - да крадат. Едната от сестрите обаче категорично отказала да участва, затова се спаси от сблъсък с правосъдието.
Под прицела на новите Бони и Клайд попаднал гараж, който мъжът отворил с метална щанга. От него били отмъкнати 130 литра нафта, 5 въдици, 10 литра ракия, 4 летни гуми, акумулатор и други вещи. Това обаче им се сторило малко, затова решили да ударят още един гараж. Така и направили и успели да приберат СД-плеър, 2 акумулатора и куп инструменти. От трети гараж свили 2 зимни гуми. Плячката, оценена на 1353 лева, откарали в дома на кавалера, а след това заложили част от нея в заложна къща. Незнайно кой обаче подал сигнал в полицията и униформените стигнали до крадците. 
Така едната сестра и 3 пъти осъжданият й съучастник стигнаха до съд, който наказа мъжа на 2 години строг затвор, а дамата - на 8 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок. Кавалерът ще трябва да изтърпи отделно и 1 година и половина затвор, с който е наказан през 2012 година от съда в Разград. Присъдите бяха обжалвани, но и втората инстанция ги сметна за правилни и ги потвърди окончателно.