БМВ ЗА 16 600 ЛЕВА ИЗЧЕЗНАЛО зад бл."Васил Коларов" в Русе в петък през нощта. Откраднат е още един автомобил. В събота граничен служител подал сигнал, че в двора на гимназията по жп транспорт е открит фолксваген с отворени врати и смъкнати стъкла. По регистрационите табели е открита собственичката му, която казала, че предния ден е паркирала колата пред бл."Марица".

43-ГОДИШЕН БАНДИТ направил опит да обере къща в Смирненски, но съсед го зърнал и той избягал. След подаден сигнал в РПУ-Ветово С.Х. е задържан.

150 КИЛА ЦАРЕВИЦА на зърно и 10 бали с люцерна са откраднати от стопански двор в Дряновец в петък през нощта. Апашите са влезли в склада през отвор в оградата.

1 ТОН НАФТА Е ОТМЪКНАТА от два камиона в петък през нощта. Едното возило е било паркирано до бензиностанция в Бяла, а другото в района на Пейчиново. Сигналите са документирани и са започнати досъдебни производства.

ГАЗОВА БУТИЛКА СЕ ЗАПАЛИЛА в имот в Пухлево дере в събота. Огнеборци са потушили огъня и са установили, че причината е техническа неизправност на вентила. В неделя са били гасени два комина, пожар в къща н Бяла и метален контейнер в Русе.