Близо 100 души от фенклуба на ЦСКА в Русе посрещнаха в ресторант „Европа“ изпълнителния директор на „армейския“ футболен клуб Пламен Марков и друга голяма звезда от близкто минало - вратаря Георги Велинов-Джони. Двамата раздадоха безброй автографи, но най-важната тема бе какво ще стане с представителния отбор.
Марков обясни, че „червените“ ще се борят с всички сили и законни начини за своето съществуване. Той потвърди и съобщената първо от „Утро“ новина, че ЦСКА и „Дунав“ ще се срещнат на 14 февуари в контролен мач в София. 
В същия дух бе и изказването на Велинов. Той подчерта, че велик клуб като ЦСКА няма как да изчезне, особено като се има предвид широката фенска подкрепа из цяла България.
„Джони показа за пореден път, че е народен човек! Обещаха да ни гостуват и го направиха“, каза пред „Утро“ председателят на фенклуба на ЦСКА в Русе Цветомир Цанев. 
Следващата инициатива на „Русе брани ЦСКА“ ще е уговаряне на среща с бившия изпълнителен шеф на „червените“ и шеф на БФС Валентин Михов, който ще представи в Русе новоизлязлата си книга „В играта на живота“.