Габриела се казва младата жена от Варна, чиято смърт към момента остава загадка. Тя е на 25 години и била изумително красива, категорични са пред БЛИЦ очевидци.Добре облечената жена, която е била с дънки, ботуши, палто и шапка, се строполила зад 9-етажен блок на „Сливница“ 95 в морската столица. Кооперацията се намира на ъгъла на булеварда и улица „Дрин“. Две момчета чули силен тътен, излезли и видели бездиханното тяло на момичето да лежи под балконите на блока. Направило им впечатление, че било добре облечено и адски красиво. До него била и дамската му чанта. Още на място полицията установила самоличността на починалата, която се казва Габриела и е на 25 години, научи ексклузивно БЛИЦ.

В чантата на момичето било и портмонето й, в което тя носела цялата си заплата, която по всяка вероятност била наскоро, за което свидетелствал и фишът от работодателите й.

Както вече БЛИЦ съобщи, не е ясно дали момичето е паднало само от блока или е било бутнатно, както и точно от къде е полетяло. Блокът е 9-етажен, но домоуправителят обяснил пред полицията, че не познава Габриела и не знае тя да живее в блока.