Ръководството на русенския клуб по свободна борба „Юнак“ ще направи Алея на славата в тренировъчната зала до комплекс „Аристон“, научи „Утро“. Двете големи пана със снимков материал върху тях плюс визитки на най-известните русенски борци ще бъдат изложени в залата след края на нейния основен ремонт. 
Идеята е, когато младите влязат в залата преди тренировка, да се спрат при паната и да потърсят вдъхновение от големите майстори - като се почне с Иван Илиев, Спас Ангелов, Валентин Йорданов, Огнян Николов, Валентин Гецов, Рахмат Сукра, Валентин Савов, Максим Петров, Емил Тонев, Венелин Крушков, Георги Станев, Валентин Ангелов и се стигне до последната шампионска издънка на „Юнак“ Тайбе Юсеин.
Грижа за снимковия материал ще има известният спортен фоторепортер Бончук Андонов, а „Утро“ ще помогне с изготвяне на визитките. 
В същото време стана ясно, че президентът на федерацията по борба Валентин Йорданов ще инициира организирането на фотоизложба в рамките на европейското първенство по борба за състезатели до 23 години в Русе /29 март-3 април/.
Експозицията „Историята на българската борба“ ще бъде изложена няколко дни преди шампионата във фоайето на „Булстрад Арена“. Тя ще представи в снимки, ценни документи и трофеи на най-известните български шампиони на тепиха.