Шефовете на Би Ти Ви лаконично обявиха преди дни, че началникът на спорта Красимир Минев е уволнен. "168 часа" обаче научи, че дългогодишният кадър на частната телевизия няма да се раздели толкова лесно с поста си.

Веднага щом разбрал какви са намеренията на ръководството, Минев е излязъл в болнични. Според Кодекса на труда той ще продължи да се води на работа, докато не оздравее.

Дори и да се върне в телевизията, Красимир Минев няма да има с какво да се занимава, тъй като позицията му беше премахната. С реформата от последната седмица спортният отдел стана част от дирекция "Новини и актуални предавания", където началник вече е доскорошният главен редактор в предаването на Росен Петров - Валя Гиздарска.
Това е само една от промените, които настъпиха в Би Ти Ви след ключова рокада на върха. Изпълнителния директор Вики Политова беше сменена с Павел Станчев. Новият началник съвсем естествено реши да се довери на хора, с които е работил преди това в Нова телевизия.

С идването му някои от ключовите фигури в Би Ти Ви обявиха, че си тръгват по лични причини.

След Политова напуснаха шефката на новините Люба Ризова и заместничката й Виктория Бехар, които са в частната медии от първите дни на създаването й.

Почти веднага след това и програмният директор на телевизията Апостол Пенчев се раздели с поста си.