50-годишен сводник стъпил накриво, след като бил предсрочно освободен от затвора в Ловеч и бил хванат с десетки кутии цигари без бандерол. Поредният му гаф отново го запъти към затвора, въпреки ожесточената му битка да се изкара невинен.
През 2013 година мъжът направи самопризнания, че година по-рано десетки пъти е „доставял“ млади проститутки на клиенти в Русе и селата Куцина и Волово. Сред четирите му момичета имало дори и 16-годишна тийнейджърка. Всички девойки обаче проституирали доброволно, заключи тогава прокуратурата. Така сводникът се сдоби с 2 години и 8 месеца затвор и 2000 лева глоба. След около 2 години зад решетките той бил освободен предсрочно, а към новите проблеми с правосъдието го тласнали ирански тираджии. 
На 20 май 2014 година свободният вече сводник бил в района Дунав мост, когато спазарил с шофьорите общо 150 кутии цигари без бандерол от различни марки. Вместо да скрие черната найлонова торбичка с контрабандна стока обаче, мъжът я хвърлил на пода пред задната седалка на карания от него фиат. Тя била забелязана при проверка на граничния пункт и така нелегалната стока била разкрита. Оказало се, че цигарите са за 1100 лева, а по думи на самия сводник иранците му искали 6 евро на стек. 
Сводникът направил всичко възможно, за да отърве пореден сблъсък с правосъдието - първо казал, че е купил цигарите, без да знае, че не са с бандерол, после бил категоричен, че кутиите му били подарени от тираджиите, защото той им купил винетки, обяснявал и че няма да търгува с тях, а сам щял да си ги пуши. Всички оправдания били, защото му било пределно ясно, че няма да се измъкне с леко наказание, след като е предсрочно освободен от затвора. Затова обвинил адвоката си, че щял да го подведе да направи самопризнания и доброволно да се съгласи на присъда, както и прокурора че искал да го бие.
В крайна сметка съдът заключи, че всички финтове са само от страх да не влезе отново в затвора. Така сводникът се сдоби с наказание от 1 година и половина строг затвор и 2000 лева глоба, както и да изтърпи 8 месеца и 14 дни от предишната си присъда. Наказанието обаче е само на първа инстанция и може да се обжалва.