Италианците са известни в света като покорители на женските сърца. Не е за чудене, че италиански сексолог тръби, че пръв е открил „формулата на женските гърди”, която позволява в зависимост от формата и размера им с голяма точност да се установи и характера притежателката им, пише сайтът zdrave.to

Италианският специалист не разкрива формулата на изчисленията си, но независимо от това резултатите са доста интересни.

Така, например жените с гърди като вишни, т.е. много малки, са доста умни. Те са сигурни приятели в живота и при изпитания, но не придават голямо значение на секса и той не е сред приоритетите им. Но пък, ако изпаднат в съответното настроение, те много лесно се възбуждат. На тях приличат и тези жени, чиито гърди са с формата на портокали.

Истински сладострастници, готови да пробват всички видове и форми на секса, са жените с крушовидна форма на гърдите. Тази сексуална разкрепостеност се съчетава смайващо хармонично с тяхната целеустременост и вярност към идеалите. Такива жени често са искрено набожни.

Жените с гърди като лимони са големи оптимисти, умеят да се смеят над собствените си недостатъци, те са дръзки и независими. В секса са пределно освободени, но извън леглото предпочитат подредения и без крайности живот. Ако в него обаче възникне екстрена ситуация, няма да се поколебаят да влязат в горяща къща, за да спасят пострадали и това за тях ще е нещо като приключение.

Жените, чиите малки гърди, наподобяват гроздови зърна, са скромни, срамежливи и нежни. Те не блестят в кревата, но за сметка на това с удоволствие поддържат семейното гнездо уютно, топло и чисто. Тази жена е гаранция за надежден тил и няма мераци да е глава на семейството.

Дамите с гърди като пъпеши са любителки на вкусната храна, обичат да бъдат ухажвани и да тънат в разкош. Те обаче не си падат по секса, а по други развлечения, които обикновено са свързани с доста големи разходи за мъжете. От такива жени рядко излиза добра домакиня, нито пък бизнесдама.

Представителките на прекрасния пол с гърди като ананаси са доста умни и често постигат успех в кариерата. Разкрепостени са в секса, но преди да успее да я вкара в леглото си мъжът трябва доста да се изпоти, тъй като да се завоюва такава жена никак не е лесно. Като правило те не обичат многобройните авантюри и остават верни на мъжа, който са признали за свой партньор.