Продавачка в Каварна остана без пари и документи, минути, след като отворила магазина, в който работи. Едва отключило вратите, момичето оставило чантата си на масата с касовия апарат, когато три жени влизат в магазина. Докато другите две избират стока, третата се насочва към касата и пъргаво бръква в чантата на магазинерката.Жертвата на наглата кражба помоли всичките си приятели във Facebook да й помогнат в разпознаването на крадлата.

„Моля ви, изгледайте внимателно клипа и, ако познаете извършителката, пишете.От чантата КРАДЛАТА измъква портфейл с голяма сума пари и лични документи. На останалите камери в магазина се вижда, че въпросната не е сама. С нея се движат още три жени - двете по млади, а едната е доста по-възрастна от тях. По действията им съм убедена, че са организирани и не са случайни. Споделете клипа, за да могат повече хора да го видят и да се предпазят. Този клип е по-дълъг от предния,който качих, т.е това е от самото начало на влизане на цялата „група”.Тук от части се виждат съучастничките на тази, която прибира портфейла”, пише Веселина Драганова. 

Моля ви,изгледайте внимателно клипа и ако познаете извършителката,пишете.От чантата КРАДЛАТА измъква портфейл с голяма сума пари и лични документи.На останалите камери в магазина се вижда,че въпросната не е сама.С нея се движат още три жени двете по млади,а едната е доста по възрастна от тях.По действията им съм убедена ,че са организирани и не са случайни.Споделете клипа,за да могат повече хора да го видят и да се предпазят.Този клип е по дълъг от предния,който качих,т.е това е от самото начало на влизане на цялата "група".Тук от части се виждат съучастничките на тази,която прибира портфейла.

Публикувахте от Веселина Драганова в 15 декември 2015 г.

Поради многобройните неразкрити случаи на подобни кражби, разпознаването на джебчии в мрежата стана редовна практика напоследък. Хората се опитват сами да проведат разследване, за да стигнат до крадците, с надеждата, че след това полиция и съд ще си свършат работата.