Всеки от нас има свой любим период и месец от годината, в който се чувства зареден с енергия, вдъхновение или смята, че му носи някаква положителна промяна. Според астролозите всеки зодиакален знак има своя силен месец в годината, в който всеки може да направи важни промени или да постави началото на нещо ново. Вижте кой е вашият щастлив месец според зодията ви.

Овен
За родените под знака на зодия Овен най-благоприятното време от годината е краят на есента. През ноември най-успешно може да изпълните важни задачи или да вземете важни решения във връзка с въпроси, които касаят настоящето и бъдещето ви. Това е и отлично време да сложите край и да поставите начало на нещо ново.

Телец
Вашият перфектен месец е април. Това е време за обновяване, което има и положително въздействие върху емоциите ви. Комуникацията с хората около вас е хармонична, а в личните взаимоотношения нещата се развиват положително. По това време на годината вие несъмнено ще бъдете успешни във всичките си начинания.

Близнаци
За родените през пролетта и лятото Близнаци изненадващо най-благоприятният момент от годината е средата на зимата. Този мразовит сезон може да ви донесе само позитиви. Януарие най-подходящ момент да премахнете различията, колебанията и да бъдете по-уверени.Тогава може да сбъднете и най-съкровените си желания.

Рак
Ако сте родени под знака на зодия Рак, месец октомври е най-успешният за решаването на важни въпроси. По това време, вие ще имате ясното съзнание за това какво искате да подобрите в живота си. Започването на любовна връзка през октомври ще ви донесе много радости и добри перспективи. Може да постигнете успехи и в професионалната сфера.

Лъв
Вашият личен месец е юли. Най-горещият период от годината активира всичките ви силни страни. Изобилствате от енергия, която ви помага да се саморазвивате и самоусъвършенствате. Всички нови умения, които ще научите в този период, ще ви бъдат полезни в живота.

Дева
За Девите най-добрият месец за лична реализация е февруари. Към края на зимата имате възможността да мислите прагматично и рационално. Да направите необходимите и желани сериозни промени в живота си. Може би това е времето и да помислите за смяна на работното място, ако имате такова желание.

Везни
Везните също като родените под знака на зодия Близнаци често сменят своите настроения. Най-подходящото време в годината за тях е декември, когато те ще бъдат в състояние да се съсредоточат върху важните въпроси. За тези, които сключват брак през последния месец от годината, той често се оказва щастлив и успешен.

Скорпион
Вашият личен месец е август. Страхотно време в годината за пътуване. Краят на лятото има и голямо влияние върху връзката ви. Ако вече се намирате във връзка, взаимоотношенията ви ще се задълбочат и развият в положителна посока. За самотните представители на зодията, август дава една добра възможност за нови познанства.

Стрелец
Юни разкрива пред Стрелците едни добри възможности за реализация или създаване на нов дом. Тогава ще имате и възможността да отсявате добрите и лоши хора в живота ви. Тъй като късметът е на ваша страна, през юни винаги взимайте съдбата във ваши ръце и действайте.

Козирог
Уважаеми Козирози, вашият благоприятен месец е септември. Началото на есента ще ви донесе положително влияние върху кариерата и личния ви живот. Действайте спонтанно, но твърдо, вярвайте в себе си и интуицията си, защото тя няма да ви подведе.

Водолей
Хората родени под този зодиакален знак се чувстват перфектно през първия месец на пролетта. Зимата си е отишла и с нея и всичките трудности. През март може да забравите за проблемите и да започнете да живеете така, както ви се иска. Работата и личният ви живот ще ви носят радости и положително развитие.

Риби
Ароматният цъфтеж на тревите и цветята през май кара вечните мечтатели да се чувстват щастливи. И това не е случайно, защото този месец от годината е най-добър за вашата ярка индивидуалност. Тогава имате и най-добри възможности да покажете своите лидерски качества. Имате ли мечти, поставете тяхното начало през май. Може да започнете спокойно да се занимавате с нови дейности.