Николай Николов от Кубрат е рекордьор по дела срещу хора, предложили му пари, за да ги пусне без акт след нарушение.
При последното дело съдията е оправдал предложилия 5 евро на нарушител, заради малката сума, това е подигравка с труда ми. Това каза пред камерата на Нова телевизия Николай Николов, пътен полицай от Кубрат. Той се слави като полицаят с най-много дела срещу предложили му пари за да не отбележи нарушенията им. „Заплатата ми е 770 лева, знам, че е малко, но който не му харесва, нека да напусне. Не съм взимал дрехи от 2011 година, но оставам на работа”, посочи катаджията.

Заради работата му той е получил вече прякор Неподкупния, но разгласената информация за него не се ползва с уважение в социалните мрежи, където най-лекото определение за него е „изкопаемо, което не знае къде живее”.

Най-голямата сума, която са му предлагали е 100 лева, стана ясно още от репортажа. В този случай автомобилът, спрян от него се е движил без регистрационни номера по пътя. Той обаче смята всяко такова действие за обидно за неговата работа и труд и затова не е склонен да приема такива пари. Но е обиден и от отношението към него от страна на хората и колегите си.