Карнавал на любовта с всички произтичащи от това обстоятелства ще видят русенци тази вечер на сцената на Голямата зала в Доходното здание. Режисьор на новата премиера на русенския театър - „Дванайсета нощ“ на Шекспир, е Петър Денчев, а в главните роли гостуват две млади столични актриси - Елена Нацариду и Мариана Бонева. Партнират им русенските актьори Мариана Крумова, Венцислав Петков, Любомир Кънев, Александър Узунов, Ивайло Спасимиров, Ивайло Ненов, Кадри Хабил, Йовко Кънев, Иван Самоковлиев. Художник е Елица Георгиева, а музиката е на Пламен Мирчев-Мирона. 
Искаме да покажем как човек се влюбва в привидностите, а не в същностите, обясни режисьорът. И призна, че за него тази постановка е и предизвикателство, и приятно изживяване, още повече с русенския екип, който представлява находчива творческа група.
Чувствахме се луксозно, докато работихме заедно, каза Венцислав Петков.
Наистина е важно да правим подобни постановки, особено във време, когато театърът започва да губи своята основна функция да кара зрителите да мислят и да съпреживяват, добави Любомир Кънев.