В живото предаване снощи се проведоха първите номинации, съпроводени със светкавична елиминация. Застрашени от изгонване бяха Къци, Евгени и служебно номинираната Йоана. Певицата напусна завинаги Къщата, като реши през следващата седмица да спаси приятелката си Ваня Червенкова. Над 50% от зрителските гласове отидоха при Лорда, с което публиката недвусмислено показа, че му симпатизира и одобрява поведението му. Тази вечер ще видим как именно Евгени ще се окаже в центъра на всички конфликти, с което ще нагнети до краен предел отношенията в Къщата.

В днешното дейли ще видим как всички категорично ще се противопоставят на маниера на Минчев. Ще станем свидетели на разрива в крехкото приятелство между него и Джаферович, предизвикани от фриволното поведение на Евгени. Един по един Съквартирантите ще си признат, че са били наранявани от ексцентричния ПР и ще поискат обяснение за думите му. Как ще завърши битката и дали мнозинството ще успее да детронира Лорда, ще видим днес от 20 часа по Нова.

Безспорно Минчев е сред най-колоритните звезди вътре в Къщата. Неговото чувство за хумор, сарказъм и коментари винаги се движат на ръба на добрия тон. Днес обаче ще видим и неговото друго лице – на ранимия и чувствителен Евгени. Зрителите на Нова ще станат свидетели на най-личната му изповед в българския ефир. ПР-ът ще разкрие шокиращи подробности за своето детство и за отношенията с майка му, които ще трогнат дълбоко Съквартирантите. Какви са ценностите на Минчев, какъв баща би бил той и дали се вижда обвързан с жена – всичко това ще стане ясно тази вечер.