Маман, която снабдявала с проститутки Чарли Шийн и тогавашната му съпруга Брук Мюлер години наред, разкри сексуалните перверзии на холивудския актьор. Анна Гристина разказа, че е осигурявала момичета на Шийн и Мюлер в течение на цели две години, които приключили само няколко месеца преди на актьора да бъде поставена диагнозата ХИВ.По думите й, чичо Чарли е плащал допълнително за секс без презервативи и е започвал да предпочитал компанията на предоперативни травестити. Също стана известно, че през 2013 година – две години след като Шийн е разбрал, че е носител на вируса, той е изхарчил 1,6 милиона долара за проститутки, пише The National Enquirer.

Това се е случвало по същото време, докато той се е срещал с Скотин Рос, известна още с артистичния си псевдоним Брет Роси, с която той се сгоди в началото на 2014 година, преди раздялата им през октомври. 

Финансови отчети на продуцентската компания на Шийн 9th Step показват, че огромни средства са били харчени за секс партита. „Графата е именувана като „Приятелски забавления”, което е било кода на Чарли за секс работници. Не се споменава за колко мъже или жени са били изхарчени парите, както и дали той им е казал, че е носител на вируса на ХИВ”, разкри източник, близък до актьора. Точната сума за година е 1,629,507 долара.

Същите документи показват и огромните суми, които Шийн превеждал за издръжка на децата си. 470 000 долара са били дадени за близнаците Боб и Макс, а 550 000 долара са преведени на дъщерите му Сам и Лола.

На фона на това Гристина разкри подробности за сексуалните апетити на Шийн и Мюлер. „Момичетата се съгласяваха да го правят без защита, защото той им даваше по 5000-10000 долара допълнително. Някои от тях пък се надяваха, че той ще им направи бебе”, казва Гристина. 

Що се отнася до общите действия на Шийн и Мюлер под чаршафите, тя каза: „Понякога той само си е седял пред лаптопа и е пушил цигари, а жена му се е радвала на момичетата”. Гристина също твърди, че Шийн е питал някои от момичетата, дали не могат да намерят мъже, които да се присъединят към тях в спалнята.