„Фермер търси жена” се завръща с поредния епизод, изпълнен със силни емоции, този петък от 21:00 ч. по Нова. Предаването, което доказа, че за да откриеш любовта, трябва да се потрудиш, навлиза в своята решителна фаза. Петимата фермери – Диман, Камен, Марин, Петър и Славко, заедно с кандидатките за техните сърца, преминаха през много приключения и неочаквани обрати в търсене на любовта. Ако сте пропуснали някое от тях, сега можете да видите най-интересното от „Фермер търси жена” до момента.
 
Фермерите вече са избрали двете дами, между които им предстои да направят окончателния избор, но сега кандидатките ще бъдат поставени пред най-голямото си изпитание – среща с близките и приятелите на своите избраници. Точно сега идва моментът роднините на петимата фермери да кажат тежката си дума. 
 
Марин ще запознае Лили и Йоана с баба му, която държи магазина в село Ивански. Момичетата ще получат възможност да опознаят живота на селото отблизо с работата си в семейния магазин, а възрастната жена ще придобие впечатления от кандидат-снахите. Дали те ще повлияят на избора на Марин, предстои да разберем.
 
Изненадите, които очакват дамите на Диман, също са големи. От 100-годишната му кирпичена къща в село Голямо Дряново, където им се наложи да спят на палатки, Елеонора и Марго ще се преместят в хубавата къща на семейството на Диман край Габрово. Приятната обстановка обаче ще бъде съчетана с непринудените реакции на майката и бащата на младия фермер по отношение на момичетата. Какви са техните впечатления и как ще се почувстват Елеонора и Марго, ще видите в петък вечер по Нова.
 
В къщата на Камен в Черни Осъм Елеонора и Христина ще отпразнуват с него един много специален ден - рождения ден на своя избраник, в компанията на неговите близки и приятели. Двете дами му подготвят кулинарни изненади и специални подаръци, а Камен има за тях малък тест – с една местна троянска традиция. Как двете дами ще се харесат на близките на Камен и как ще се справят с поредното предизвикателство?
 
Славко от своя страна е решен да тества Цвети и Екатерина в отношението им към майчинството и е организирал цял ден игри за малкия му племенник и двете момичета. Вечерта, Славко ще събере двете момичета с майка му, баща му и сестра му на специална вечеря под звездите. Това ще е поредния тест, с който Слави иска да провери как момичетата биха се вписали в неговото семейство. Утре вечер за първи път от началото на „Фермер търси жена” ще чуем, че фермерът дори обмисля да се ожени за една от дамите, но само ако тя се разбира добре със семейството му. Дали в игрите Славко ще успее да види коя би била по-добрата майка и коя от тях ще успее да спечели симпатиите на фамилията?
 
Петър пък е организирал футболен мач, на който да запознае Дана и Божидара с приятелите му. Мачът обаче е само прелюдия към основното събитие във фермата – специалното парти, на което Петър ще представи двете момичета на цялото си семейство и всичките си приятели. Поведението на една от неговите избраници обаче няма да се понрави на неговите близки. Коя е тя, с какво ще предизвиква неодобрение и дали то ще се отрази на избора на Петър?
 
Казват, че когато човек се жени, той взима не един човек, а за цялото му семейство. Ще повлияе ли мнението на роднините върху крайното решение на фермерите и може ли то да наклони  везната в неочаквана посока? Предстои да видим във „Фермер търси жена” – утре вечер, от 21:00 ч. по Нова.
 
За повече информация следете официалния канал на „Фермер търси жена” във vbox7.com, Novatv.bg и официалната Facebook страница на предаването.