16-годишен младеж от Царево се укри от полицията, като заряза приятелите си в лек автомобил „Ауди 80” насред вилната зона в полунощ. В автомобила е имало и канабис, съобщи "Флагман".Служители на РУ Царево забелязали при обход спрялата кола с ямболска регистрация. При извършената полицейска проверка е установено, че в автомобила са били 16-годишният Ц.Д. от Царево, седящ на предна дясна седалка и 17-годишният В.В., също от гр.Царево, който бил на задната седалка. 

По време на проверката служителите забелязват на пода 3 топчета зелена суха тревна маса, която при направения полеви нарко тест реагират на канабис. Във В.В. е намерено станиолено топче, съдържащо суха зелена тревна маса, която при направения наркотест, също реагира на канабис. Младежите са отведени в РУ Царево и задържани със заповеди за задържане за срок от 24 часа. 

Установено е, че автомобилът е бил управляван от 16 год. А. М. от гр.Царево, който непосредствено преди пристигане на служителите е напуснал мястото и до момента се укрива. По случая е образувано бързо досъдебно производство.