Париж, потресен от касапницата тази нощ, се превърна в световна столица на скръбта. Звезди от киното, музиката и обикновени хора изпращат пряко или виртуално своите съболезнования на жителите на френската столица. А групата U2 отмени своя концерт, планиран да бъде изнесен в Париж за по-удачно и по-спокойно време.На страниците на профилите си в Twitter съболезнования за жертвите в Париж поднесоха Мадона, Салма Хайек , Шакира, Ким Кардашиян, Джъстин Тимбърлейк и други. Доста звезди сложиха на профилите си хаштага #prayforparis .

"Ние всички сме имигранти, и всички се молим за мир в Париж и по целия свят", написа в профила си Мадона. "До всички, които станаха жертви на това ужасно нападение - сърцата ни са с вас и се молим за вас", коментира трагедията в Париж и певицата Шакира. Ким Кардашиян и певецът Джъстин Тимбърлейк сложиха на страниците си хаштага #prayforparis . 

Руската мегазвезда Филип Киркоров пък сподели: "Сърцето ми, мислите и разумът ми са с хората в Париж.Съболезнования за огромните жертви". 

Салма Хайек в момента е във френската столица заедно със свои познати."В Париж съм. И макар всички ние да сме добре, аз поднасям своите съболезнования на тези, които загубиха тази нощ свои близки. И все пак омразата няма да победи", написа актрисата.