За модерния млад човек в нашата страна вече не е нещо чуждо да напусне родния град в търсене на по-добри перспективи за работа и живот. В помощ на този избор се оказват ключови няколко важни неща:
  • Географско местоположение
  • Икономически напредък на региона
  • Възможност за добро обучение
  • По – добро заплащане на труда
  • Качество и цена на жилищните имоти
В тази връзка бихме искали да спрем вниманието ви на множеството преимущества на град Русе, който се превръща в едно много добро място за живеене, водейки се от тези критерии.
През последните няколко години град Русе излезе доста напред в класацията на градовете, които са предпочитано място за живеене в България. Множеството промени в неговата инфраструктура, модернизирането на някои забележителности, подобряването на транспорта се оказаха ключови за този напредък на града. Тези новости, в съчетание с доброто местоположение на града и с наличието на един от най-добрите университети в страната, го прави много апетитен за инвестиции и живеене.
Промяната на цялостната му визия е видима и осезаема, а темповете на тази промяна са наистина бързи. Градът съчетава романтичната архитектура на старите сгради с модерния облик на новото строителство. Наличието на голям брой исторически и архитектурни забележителности го правят уникален. Мостът към Румъния е от особена важност за икономическото развитие на града. Очаква се привличане на хора и относителното спокойствие на града, в сравнение с по-големите български градове, също не е за подценяване.
Ако сте решили да живеете в град Русе, трябва да знаете и това, че цените на имотите са много изгодни и качеството на строителството е наистина на едно добро ниво. Пазарът на имоти в Русе е стабилен и тъй като интересът към града доста се е повишил, инвестицията в недвижима собственост е много добра в дългосрочен план.
Добре е пред нас винаги да стои опцията за дългосрочно развитие на региона, който сме избрали за живеене, работа, отглеждане на децата и устройство на семеен дом, а Русе е град, отговарящ в много голяма степен на това изискване. А и може да се разчита на достатъчно професионалисти в областта на недвижимите имоти, които ще направят Вашия избор много по-лесен, сигурен и приятен.