Благой Иванов - Багата буквално помля своя съперник Дерем Мемен и защити световната си титла в тежка категория на веригата WSOF. Двубоят беше част от голяма гала вечер в Машантъкет, Кънектикът.
Багата, който влезе в смесените бойни изкуства след впечатляваща кариера в бойното самбо, започна изключително активно мача, като още в началните секунди вкара много силен ляв в главата на Мемен, който го разкървави. Последва десен и нов ляв, а кръвта на Мемен оплиска ринга, както и тялото на Благой, който продължи да нанася удари на съперника, а в края на първия рунд свали гарда, за да го подкани за повече активност.
Във втория рунд Благой намали темпото и остави съперника си да атакува, като в същото време се бранеше успешно. Кръвта продължаваше да се стича по лицето на Мемен, който изглеждаше все по-нестабилен, докато българинът търпеливо чакаше своя шанс. 30 секунди преди края на втория рунд неговият момент настъпи - с мощна атака Багата просна Мемен на ринга, притисна го с удари и съдиите прекратиха двубоя.