„Берое“ направи трансферен удар с привличането на Радослава Бъчварова-Бъч. За тези, които са позабравили, ще припомним, че Радослава е русенска баскетболистка с доста сложна кариера. Тя игра отлично един полусезон преди няколко години за „Дунав 8806“ и стигна до националния отбор, но през зимата изненадващо тръгна за „Левски“ /София/. По-късно пък отказа да се яви за лагер на държавния тим и федерацията я наказа сурово. 
От този момент като че ли кариерата на Бъч тръгна надолу, въпреки че пробва на няколко пъти да пробие в отбори от чужбина. Да го кажем така - с изключение на прекрасния си кратък период с „Дунав 8806“, тя не успя да блесне почти никъде. Иначе има твърде интересни качества, а и май е една от малкото българки, които стрелят с отскок.
С Радослава в игра отборът на „Берое“ ще е доста любопитен съперник на „сините феи“ в първия мач от новото първенство. Освен това зрителите в зала „Дунав“ ще могат да видят и други силни старозагорски баскетболистки - Ана Римпова, Милена Томова, Стефка Николова, Мария Цанкова, Ивелина Вранчева, сръбкините Дияна Станчич и Йована Джорджевич. 
Шоуто от 18 часа ще си струва.