Медицинският център „Св.Иван Рилски“ в Тутракан, известен с успешните ин витро процедури, кани на празник майки и татковци и техните бебета, родили се благодарение на помощта и грижите на екипа. Празникът ще започне в 11 часа в понеделник, когато е и денят на Рилския чудотворец по календара на православната църква.
Медицинският екип на управителя на клиниката д-р Любомир Бойчев и неговия брат д-р Богомил Бойчев, помогнали на стотици жени от Русе, Силистра, Варна, Шумен, Добрич и други градове да се сдобият с мечтаните рожби, очаква много гости. За децата ще има специални изненади, обещават от центъра, който се е прочул не само със сполучливите ин витро процедури, но и с високата класа на грижата за пациентките. Оттам напомнят, че очакват родителите да донесат снимки на децата си, за да се попълни богатата вече колекция на МЦ „Св.Иван Рилски“ с фотографии на усмихнати щастливи бебета, проплакали за първи път там. Над 2000 са дечицата, родени в клиниката от нейното създаване през 2006 година досега, а само бебетата, дошли на бял свят с помощта на асистираните репродуктивни техники - ин витро хлапетата, са около 550, каза управителят д-р Бойчев. 
На празника на д-р Любомир Бойчев и д-р Богомил Бойчев ще бъде връчен тазгодишният приз „Мисия Татко“, който се присъжда ежегодно от фондация „Искам бебе“.