Изключително тежък инцидент се е разиграл преди минути във "Владиславово", съобщава Петел бг, позовавайки се на свой читател, който изпратил и снимки. Всичко се случва над магазин "Лидл" в квартала. Мъж е катастрофирал с автомобила си, като буквално е влетял в къща. С колата си той е разбил солидна ограда, съборил е и стълб.По думите на очевидци шофьорът е давал признаци, че е бил почерпен, а след катастрофата дори се е опитал да избяга от местопроизшествието, въпреки че е бил с видимо счупен крак.

На място веднага са пристигнали полиция, пожарна и линейка. Хората от пострадалата къща са в тотален шок. За щастие никой (освен самият водач) не е пострадал. "Голям късмет е, че в този момент не е имало пешеходци там, щеше да ги отнесе. По тротоара няма и колчета, щеше да стане най-лошото", коментират очевидци.

Часове по-рано друга тежка катастрофа с няколко коли е станала на светофара след "Пикадили парк" във Варна, след кръговото на почивка в посока "Златни пясъци". Според очевидец кола е прелетяла през оградите между двете платна и стои настрани по врати.