Нов начин на работа, свързан с повече прозрачност, по-ниски комисиони и използване на високи технологии има амбицията да предложи най-новата русенска агенция за имоти Продайго.бг (www.prodaigo.bg). Тези дни тя откри със изискан коктейл и водосвет просторния си офис на площад „Свобода“ 1 (над „Теленор“). 
„Продайго.бг“ е дете на английските инвеститори Шон Макдона и Тони Шарп, които пренасят в Русе изпробван модел за бизнес, залагащ на основни принципи като простота, модерен подход, прозрачност и честност. Екипът на агенцията включва професионалисти с над 10-годишен опит в областта на недвижимите имоти в Русе. Техен партньор ще бъде агенция за недвижими имоти в Лондон с над 40 години стаж в бранша.
„Това, което ни прави различни от останалите агенции за недвижими имоти, е на първо място, че ние нямаме комисиона от продавачите, те не ни дължат нищо за нашите услуги. Ако изберат да ни направят ексклузивен представител по продажбата на имота си, ще получат също безплатна за тях реклама на топ локация в центъра на града, както и на различни каталози, брошури, листовки, на прайм места в нашия сайт и на други такива, които по принцип се плащат“, обясни ръководителят на агенцията Ирена Пунова. 
Друга важна особеност на „Продайго.бг“ е, че всеки собственик на имот (независимо фирма или физическо лице), стига да не е посредник, агент или агенция за недвижими имоти, може да „качи“ имота си сам на сайта на агенцията. Това става много лесно с няколко стъпки, след което администратор само потвърждава верността на обявата, за да се избегнат злоупотреби. Веднъж качена на prodaigo.bg, обявата се експортира до множество български и чуждестранни специализирани сайтове за покупко-продажба на недвижими имоти.
Компанията е разработила и свое безплатно мобилно приложение за телефон, което се инсталира за секунди. С него имотът ще бъде обявен още на място, преди агентът да се е върнал в офиса. На табелите „Продава се“ ще бъде добавен QR код. Той ще може да се сканира с мобилен телефон и веднага да се получи достъп до цялата информация за имота от сайта на агенцията.
„Продайго.бг“ предлага и различни услуги за продавачи и купувачи като огледи на имота, снимки, детайлно описание и обявяване на имота на сайта; оценка на имота; пазене на ключ, бъдейки представител на имота; организиране на почистване, издаване на всички необходими документи за продажба; плащане на всички данъци и сметки; проверка на всички документи; организиране на проучвания на имотите, които представляват интерес за купувача; съдействане за договаряне на планове за разсрочено плащане за различни периоди от време; проверка на всички дължими сметки преди подписване на предварителен или окончателен договор; прехвърляне на партиди за вода и ток, подаване на данъчна декларация, организиране на ремонтни дейности на имота след закупуването му и др.