Лидерът на “Атака” Волен Сидеров и приятелката му - бившата депутатка Деница Гаджева, показаха сина си. Волен Сидеров-младши и майка му бяха изписани в понеделник от болница “Шейново”. Бебето се роди в четвъртък.

“Надявам се да е по-добър от мен. Много се радвам. Той също се радва. Досега беше буден, сега вече е заспал. Благодаря на Господ Бог, на Деница, на целия екип начело с д-р Румен Велев (шефа на “Шейново” - б.р.). Те бяха чудесни, прекрасни и на ниво”, сподели Сидеров на излизане от болницата.

“Чувствам се много добре. Това е най-щастливият ден в живота ми”, призна Гаджева. Тя също каза, че се надява Волен-джуниър да е “по-добър от баща си, по-умен от него и да донесе добро на всички ни.” А Сидеров добави шеговито “и да е по-висок”. “По-висок ще е със сигурност”, отвърна майката на детето му.

На въпрос дали вече са избрали кръстник на малкия, Сидеров обясни, че още мислят. Нямало обаче да се бавят, защото кръщенето било важно, а ритуалът можело да се прави веднага, щом малкият навърши 40 дни.

Бебето, което се роди с тегло от 3415 г и 51 см, е първородно за 59-годишния Сидеров и 26 години по-младата Гаджева. Те избрали името Волен заради датата на раждането - деня на св. София и дъщерите Вяра, Надежда и Любов. Първите им букви - В, Н, и Л, са вплетени в името на бебето.

Сидеров и Гаджева имат връзка от 2011 г. Преди това той беше женен за журналистката Капка Георгиева.