"Ще има и такива мачове. Направихме отлично първо полувреме, през второто може би отборът на "Оборище" игра по-добре. Виждате какво се случва и в другите срещи от този кръг. Трудно се поддържа най-доброто ниво и най-добра форма в осем поредни срещи. Важното е да излезем бързо от тази ситуация".
Това коментира старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов след нулевото реми на неговия отбор срещу "Оборище" Панагюрище в Русе.
Дунавци продължават да са най-резултатния отбор в "Б" група. Въпреки това обаче в последните си два мача те не са отбелязали гол.
"Трябва да сме по-настоятелни пред противниковата врата. Имахме добра възможност да вкараме ранен гол срещу "Оборище" и ако топката беше влязла мачът ставаше друг. Имахме още няколко положения, но не успяхме да се възползваме от тях. Ще работим да подобрим тази фаза от играта, дано в другите мачове имаме и повече късмет", каза още Великов.
Той отчете и това, че основни футболисти в лицето на Георги Чакъров и Ивайло Раденцов, които заради контузии не са в оптимална форма.
"Пуснах в игра през второто полувреме Чакъров и Раденцов, но явно им трябва още време, за да влязат във форма. Надявам се до вторник да са възстановени напълно и да са на линия за мача за Купата", добави Великов.
Припомняме, че на 22 септември, вторник, от 16 ч. на Градския стадион в Русе "Дунав" посреща "Ботев" Гълъбово в мач от първия кръг на турнира за Купата на България. Двата състава вече играха в мач от първенството на "Б" група, като "драконите" разгромиха съперника си с 5:0 в Русе.
Билетите за мача във вторник ще бъдат пуснати в продажба още тази сутрин. До 13 ч. в деня на мача, 22 септември, те ще са достъпни на познатите места - магазин "Big Boys" на улица "Ангел Кънчев" 23 и обектите на "Фаст Маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и ул. "Плиска" 93.
"Нека колкото може повече фенове да дойдат на стадиона с трибагреник в чест на Деня на Независимостта! Нека създадем живописна бяло-зелено-червена ДУНАВСКА атмосфера!", зоват феновете на "драконите".