Поредна голяма интрига се заформи покрай името на Преслава с влизането ѝ във "Вип Брадър", пише "България Днес". Вечният ѝ любовник, с когото в момента са уж разделени - Жорко Станоев-Бирмата, е вдигнал кръвното от яд заради намеците в национален ефир, че тя всъщност има нов човек до себе си.Става дума за фитнес инструктора Пламен Богданов от Пазарджик, който завоалирано твърди, че в продължение на месец се е радвал на тялото на пайнерката. Той дори изказа надежда, че искрено се надява връзката им да прерасне в по-дълбоки отношения от сексуалните.

В неделя вечер неизлъчвани досега кадри от приключилия "Биг Брадър" разкриха как Богданов под сурдинка намеква в къщата, че е лудо влюбен в звездата и не се страхува от бившия ѝ Жорко Станоев. Всеизвестен факт в нощна София е, че Бирмата има избухлив характер и суров нрав. Особено що се каса до Преслава и нейните забежки - тогава ревността му излиза от контрол и благоприличие. За това свидетелстват поне три-четири епични мелета в столицата и по морето, които Бирмата спретваше заедно с телохранителите си в името на честта и мъжкото си его.

"Все още не е ясно дали това не е някоя продуцентска шашма с цел помпане на рейтинг. Бирмата дълбоко се съмнява точно Пламен да е новото ѝ гадже, но тепърва ще има развръзка по казуса. Каквото и да се окаже, той много се ядосва, когато стане дума за нов мъж до певицата. Още я ревнува, но че в момента годи с гимнастичката Христина Витанова", уверява отлично информиран източник.

Самата Преслава също упорито мълчи дали е била интимна с Пламен Богданов. Според нейни приближени тя отдавна не раздухва с кого има вземане-даване, тъй като се страхува от реакцията на Бирмата. 
"Преси вече не споделя нищо за личния си живот, защото се притеснява от Жорко. Най-вероятно и от съображение Бирмата да не нарани или унижи мъжа, който си е избрала за нов спътник в живота. Отношенията им тотално са се извратили - той има нова жена до себе си, но продължава да я тормози и преследва", свидетелстват близки на хитовата изпълнителка.

Интересна подробност е, че Пламен Богданов е едва на 22 години, докато Преслава е минала 30-те. Злобари и интриганти съскат, че разликата в годините никога не я притеснява, стига мъжът да има солидни финансови възможности.

"В обкръжението на Борко я наричаха Кака. Явно сега е станала кака на друг". одумват я в чалга средите.