Кралицата на българската поп музика ще зарадва многобройните си русенски почитатели с концерт по случай първия учебен ден в най-добрия шопинг и лайфстайл център в града Мол Русе. 
На 15 септември на източния паркинг на мола след 19 часа ще прозвучат любимите на всички тийнейджъри „Видимо доволни“ и „Така да е“, както и най-големите хитове от богатата кариера на звездата. Мария Илиева ще плени гостите с безспорната си класа и неподражаем вокал и издава, че е подготвила много изненади за феновете.
А ето и какво казва Мария за гостуването си в Русе в първия ден от началото на учебната година: „Благодаря за поканата да съм на това страхотно място точно в този ден! Свързвам 15 септември със спомени за прекрасни емоции и срещи с приятели. Съветът ми към настоящите ученици е да се наслаждават на дните си в училище, защото един ден ще осъзнаят, че те са огромно богатство в живота на всеки!“.
На сцената заедно с Мария ще излязат Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и DJ Mr Moon (програминг, перкусии).