И втората вълна на раздаването на безплатни билети за големия концерт на легендите от рок група „Назарет“ предизвика небивал интерес сред русенци. Въпреки че бяха отпечатани точно 1000 допълнителни пропуска, вчера следобед пред Доходното здание и „Булстрад Арена“ се струпаха отново тълпи от хора. Най-нетърпеливите бяха заели място на опашката два часа преди отварянето на касите. 
В понеделник само за два часа бяха раздадени всички 4100 безплатни билета и организаторите на „Грийн рок фест 2015“ - общинската управа, фондация „Русе град на свободния дух“ и партньорите от „Булстрад Арена“ отпечаха допълнителни бройки. 
„Обичам рок музиката и затова още в 15:16 часа реших да дойда пред Доходното здание, за да съм сигурен, че ще имам билет“, каза вчера един от чакащите, който се представи като Тодоров и обясни, че в понеделник обаче не е бил на опашката.
„Онзи ден опашката стигаше до средата на площада и се отказах да чакам, но днес съм тук от 15:50 ч. Организацията трябва да се подобри. Малко хора ще отидат на концерта заради музиката, повечето искат просто да разгледат залата“, коментира Цветомир Иванов, който е израснал с музиката на „Назарет“. 
Евгения Върбанова пък сподели, че ще отиде на концерта заради подгряващите групи.
Концертът на популярната сред поколението с посребрени коси рок група ще бъде част от традиционния Грийн рок фест, който ще се проведе на 13 септември от 17 часа в „Булстрад Арена“.