Никой не гледа малките таланти от детската "Евровизия" по Би Ти Ви. Това сочат актуални данни на пийпълметрична агенция "Нилсен", която измерва телевизионните рейтинги. Според цифрите "Евровизията" на Слави Трифонов е близо два пъти и половина по-слабо гледана от "Биг брадър" по Нова телевизия. Това е поредният провал на Би Ти Ви под ръководството на Павел Станчев, твърдят експерти.Иначе чудесната идея на Би Ти Ви да противопостави на "брадърската" простотия едно интелигентно предаване с деца-таланти, рухна, защото бе поверена на друг символ на тв простотията - Слави Трифонов, коментира се в медийните среди.

Дългия опорочи шоуто и го обърна на мутренска седянка - все едно е в чалга бар. От екрана на Би Ти Ви се нижат празни фрази, познати смешки и грубоват трудовашки хумор, от който малките изпълнители сигурно се червят зад кулисите.

В същото време "Брадъра" по Нова следва стриктно класическата си схема и задържа пред малкия екран традиционната си публика. Според прогнозите "ВИП брадър", в който ще прелее сегашният сезон на "Биг брадър", ще убие окончателно конкуренцията. В риалити-формата са привлечени атрактивни звезди, а панаирът за "драгия зрител" е гарантиран.