Бившият на Преслава Цветелин Маринов влиза във ВИП Брадър заедно с певицата. Тази новина плъзна из медиите, а от HotArena са се свързахме с плевенския бизнесмен, по-известен като Цуни, за да каже наистина ли влиза в риалити шоуто.„Няма такова нещо, това са глупости! Пълни измислици! Дори не са ми се обаждали да ме канят“, категорично отрече Маринов пред наш репортер.

И призна, че в интерес на истината миналата година е получил покана и неприлично финансово предложение от продуцентите на ВИП Брадър. „Стигнаха до 100 000 лева хонорар, но в крайна сметка отказах. Подобен род формати не са за мен, аз нямам нужда от шум и известност“, обясни Цуни.

Факт е, че сега Преслава влиза във ВИП Брадър и продуцентите с радост биха сътворили интрига с участието на бивше нейно гадже. Това със сигурност обаче няма да е Цветелин Маринов.

Попитан за сегашните му отношения с певицата, Цуни е категоричен, че са чисто приятелски. Не изпитва носталгия по връзката си с Преслава, всичко е отминало и така е трябвало да бъде.

В момента до плевенския бизнесмен има нова жена и макар да смята, че е рано да я коментира. „Били сме заедно и преди, но се разделихме. От около месец отново имаме връзка, но не желая да разкривам повече“, подсказа Цуни.