Близо 4000 лева събра звездният концерт в подкрепа на 19-годишния Пешо, който страда от тежко заболяване. Около 400 човека показаха съпричастността си към младото момче и станаха свидетели на прекрасния концерт, в който участие взеха куп звезди, сред които Искрен Пецов, Димчо, Каската, Софи Бард, оркестър „Плам“, таланти от Училището по изкуствата, танцови групи „Сандровче“, „Мартенски пъзел“, „Фламинго“, Габриела Иванова и други. 
Концертът, който продължи два часа, беше разкошен и с много разнообразна програма. Залата беше пълна, а в края всички излизаха разплакани и ме прегръщаха, разказа лелята на Пешо Виктория Димитрова. 
От благотворителния базар, който близките на момчето организираха миналата седмица, пък бяха събрани 1107 лева. През уикенда на входа и изхода на стадион „Дунав“, където играха „Дунав“ и „Ботев“, бяха поставени кутии, в които бяха събрани 582 лева. 
Другата седмица Пешо заминава на преглед в Турция, за който бяха необходими 3000 евро, които вече са събрани. За трансплантацията на стволови клетки обаче са необходими 125 000 евро, което е непосилно за семейството. Затова то разчита на помощ от добри и състрадателни хора.