лед първите елиминации в новия сезон на "Биг Брадър: 100% натурален" шоуто напусна Кристиян Стойков.  Преди седмица, при влизането си в Къщата на Биг Брадър, моделът обеща да я "запали" с присъствието си.

След излизането си той коментира емоцията от преживяното, съквартирантите си и какво си пожелава да му се случи след края на шоуто.

"Когато влизаш в такъв формат, чувството е невероятно.

Влизаш с ясна цел – или славата, или парите. При мен беше желанието да науча какъв е механизмът на работа на самото шоу", разказа Кристиян.

Той обаче е категоричен, че не е успял да срещне приветливи хора в Къщата, а съквартирантите са му били скучни, непредсказуеми и арогантни.

"Тези хора не бива да бъдат толерирани и поощрявани.

Всеки един от тях преиграва за пред камерите,

докато аз не съм. С моето поведение исках да покажа, че за тях единствената тема са парите и как живеят. Целта ми беше да им смажа самочувствието и да се почувстват в такава атмосфера, в каквато не са попадали", каза моделът, който в началото на шоуто бе определен от Биг Брадър за лидер на съквартирантите.

"Можех да покажа много качества, но за съжаление съм аут от играта", допълни той и посочи, че никой от останалите участници не заслужава да спечели наградата в предаването.

"Пожелавам си оттук насетне само хубави емоции, да срещам само добри хора, и си пожелавам щастие и споделена любов", допълни той.

Какво още разказа Кристиян можете да видите във видеото: