Отборите на Славия и Берое направиха равенство 0:0 в мач от 4-ия кръг на "А" група, игран на стадиона в столичния квартал "Овча Купел".

Развоят на срещата бе предопределен от спорно съдийско решение още в 5-та минута. Вратарят на гостите Благой Макенджиев изрита слабо топката и тя попадна в Ивайло Димитров, който бе повален на границата на наказателното поле от Елиаш да Силва. Реферът Ивайло Стоянов прецени, че Елиаш е бил последен в отбрана и му показа директен червен картон.

От този момент нататък старозагорци се прибраха в своята половина и се отбраняваха много добре, като не позволяваха на "белите" да стигнат до чисти голови положения. Спорни решения на съдийския екип имаше и през втората част - Антон Карачанаков от състава на Славия имаше основателни претенции за дузпа за нарушение на Спас Делев срещу него, а самият Делев бе неправилно спрян за засада, когато бе изведен на чиста позиция.

В крайна сметка двата тима не успяха да си отбележат гол и завършиха при нулево равенство. След него Берое има 8 точки, а Славия - 7.