Англия е родината на футбола и джентълменството и за пореден път местните клубове показаха, че феърплеят е над всичко. Това се доказа на мача между Бери и Донкастър от третото ниво на местната футболна пирамида. 

Минути преди края мачът вървеше 0:0. Тогава играчите на Бери изчистиха топката в тъч, за да може да бъде оказана медицинска помощ на играч на противника. След изпълнението му, играч на Донкастър върна топката със силен шут.

Тя направи невероятна парабола и излъга излезлия напред вратар, който трябваше да я овладее, за да продължи играта след джентълменско връщане на топката. Тя обаче се оплете в мрежата му.

Играчите на Бери полудяха и поискаха обяснение от футболиста, който се оправда, че не е искал да постъпи по този начин. Тогава се намеси мениджърът на Донкастър, бившата звезда от Премиършип - Пол Диков.

Той нареди на играчите си да допуснат противника да отбележи гол веднага след центъра. Така резултатът стана 1:1 и в крайна сметка по този начин приключи и двубоят и макар победител на терена да нямаше, големият такъв се оказа феърплеят.