Щерката на Пламен Галев - Светлана, и издирваният й по цял свят баща са си уредили тайна среща. За да финтират ченгетата, роднините са измислили пъклен план как да не бъдат проследени, научи "България Днес". Богата наследница, която се фука с охолен начин на живот, щяла да отиде на обичайната си лятна почивка на екзотична дестинация. Тя разправяла на аверите си в британската столица, където се подвизавала, че се е уморила от целогодишното учене в престижния колеж и нямала търпение да се отиде на ваканция.

Мястото, където ще релаксира младата госпожица, съвсем не е избрано случайно. То е определено от скаталия се неин баща, за да му е удобно да отскочи да види щерка си.

Близки до семейството разказват, че веднъж или два пъти в годината търсеният от Интерпол бандит си позволявал риска от подобни срещи. Според запознати този път той поръчал на дъщеря си да отиде на Малдивите, където двамата трудно ще бъдат разпознати и притеснявани. Повод за избирането на дестинацията му дала и близостта със Сейшелите, където са регистрирани офшорките на фирмите му.
Светлана вече стягала багажа, като не пропуснала да сложи няколко чифта от най-новите си бански от последните колекции на световните марки, излезли на пазара.

 Тя обичала да се фука с марковите си дрехи и скъпите си коли. Имала се за принцеса, което личи от профила й в социалните мрежи. Там тя постоянно пуска снимки на корони, а приятелите й предполагат, че така се е обръщал баща й към нея още от малка. Освен със скъпите тоалети щерката на Галев вече се настройвала за пътешествието и с музика. В последните дни тя споделила руска песен с издайническото заглавие "Където си ти, там съм и аз".

Смуглата девойка правила впечатление на връстниците си с високомерното си поведение. Тя се имала за звезда, а една от последните мисли, която е споделила, е "Най-добрият комплимент, който някой може да ти направи, е да те изкопира". Наследницата на Галев постоянно се подигравала на момичета, които смята за своя конкуренция, и сипела обиди по техен адрес.
От обкръжението на Светлана се чудели дали някога ще й спре кранчето. Те са сигурни, че по сметките на Галева всеки месец постъпвали хиляди долари, които й осигурявали безгрижен живот. Междувременно делото за конфискацията на имотите на Братя Галеви у нас цикли и властите все още не могат да вземат имотите и парите от банковите сметки на Пламен Галев, Ангел Христов и роднините им.