Луната е вече в Овен. Когато е в огнен знак, лесно се разгарят споровете, но с голям труд се гасят. Ако се стигне до конфликти, те трудно ще бъдат прекратени. Уязвима е главата, очите, предупреждава русенската астроложка Ивелина Пенчева, която всеки ден прави хороскопи зачиаттелите на "Утро".

„Сега е време за активни и решителни действия по пътя към достигане на висшите цели, творчески подем и вдъхновение, но бъдете внимателни при финансовите операции. Това е ден за смели и рисковани постъпки, упорствайте и всичко ще ви се получи! Отличен момент за предприемачество, търговия, пътуване. Клетвите дадени в този ден, притежават особена сила, но не трябва да се нарушават. Уединението сега не е желателно. В свободното време не стойте у дома, активно общувайте с хората“, съветва астрологът, цитирана от "Флагман".

Благоприятен ден за постигане спокойно състояние на духа чрез преосмисляне и преоценка на ценностите във вашия живот. Денят е хубав за романтични и любовни връзки, за интимен живот, за укрепване на съпружески и делови партньорства, за укрепване на стари приятелски отношения, за компании, добавя Ивелина Пенчева.