В разгара на горещото лято Мол Русе предлага на русенци и гостите на града свеж уикенд с намаления и много подаръци.
Всеки, пазарувал в търговския център за минимум 30 лева на 24, 25 и 26 юли, получава възможността да регистрира касовия бон от покупката си на страхотния Fresh бар до централен вход, където ще получи безплатен освежаващ Fresh и ще може да играе за една от многото предметни награди или ваучери за магазините.
Щедрите подаръци и ваучери на стойност от 10 до 50 лева са осигурени както от организаторите от Мол Русе, така и от магазините в търговския център - всеки ще има възможност да спечели подаръчни комплекти с козметика и парфюми, книги, маркови слънчеви очила, детски раници или тениски, ръчно изработен морски сувенир за декорация на дома или вилата и какво ли още не.
В допълнение към това - в периода ще са активни и множество намаления и специални промоционални оферти в голяма част от магазините и заведенията в мола, което ще направи пазаруването още по-приятно. 
Отдайте се на изгодните шопинг изкушения и се освежете на Fresh бара в Мол Русе на 24, 25 и 26 юли между 11.30 и 19.30 часа. Официалните правила на промоцията са публикувани на интернет адрес www.mallrousse.bg и във Фейсбук страницата на Мол Русе, казват от най-толемия търговския център в региона.