Неведнъж осъждана многодетна майка, която е към края на поредната си бременност, отива в затвора за това, че отмъкнала портмоне и с парите в него се отдала на хазарт.
Случаят е от 2 февруари тази година, когато студент отишъл да си напазарува от хипермаркет близо до Русенския университет. След като си платил покупките обаче, забравил портмонето на касата. В него имало 300 лева, документи и различни банкови и абонаментни карти. Това веднага било забелязано от хищната професионалистка в кражбите, която хладнокръвно го прибрала, но продавач в магазина видял сцената и я попитал нейн ли е портфейлът. Тогава опитната крадла веднага влязла в роля и с цялата си убедителност казала, че е взела портфейла, за да го върне на собственика му, с когото са добри приятели. За доказателство дори извадила снимка и заявила, че това е нейният разсеян близък.
По-късно студентът усетил, че порфейлът му го няма и отишъл да го потърси в магазина. Там любезно му обяснили, че негова близка го е взела да му го предаде. След кратко изясняване станало ясно, че историята е измислена от начало до край, а след прегледа на записа от охранителната камера се изяснило и коя е наглата крадла. 
Още на същия ден след отмъкването на портфейла тя изхарчила намерените в него пари, но не за храна за многолюдната си челяд, а за залагания по игрални зали. Състав на Русенския районен съд отчете, че жената е с изградени престъпни навици и продължава да върши престъпления, въпреки осъжданията си. Заради напредналата й бременност обаче бе наказана само с 5 месеца затвор и задължение да върне на студента проиграните 300 лева. Присъдата може да се обжалва.