Освен с желанието за голямо семейство, Брад Пит си пасва с Анджелина Джоли и по любовта към татуировките. 51-годишният актьор си е изрисувал гърба, ръцете, прасеца и дори на корема. Тези дни обаче звездата беше заснета с ново изображение върху дясната ръка, което може да бъде прието като знак за безкрайната му любов към съпругата му и децата им, пише "Дейли мейл".Татусът представлява две пресечени линии под формата на кръст, като в единия ъгъл е изписана буквата А (по всяка вероятност, отнасяща се до името на Анджи), а срещу нея се виждат буквите М (за Мадокс), П (за Пакс) и З (за Захара).

Пит бе уловен от папраците да се разхожда из центъра на Лос Анджелис в компанията на законната си половинка и част от хлапетата им. Облечен в панталон и риза с навити ръкави, той сякаш показва на света с татуировката, че все още е силно влюбен и отдаден на Джоли и семейството си.

Рисунката се появи дни, след като някои медии писаха, че двойката е пред развод, тъй като Брад се чувствал „задушен” в брака им и му писнало да бъде контролиран изцяло от властната Анджи.

От друга страна семейните татуировки са традиция за семейство Джоли-Пит. Самата Анджи е посветила голямо парче плът, на което са изписани координатите на рождените места на децата им.