Наставникът на Лудогорец Бруно Рибейро заяви след загубата от Литекс с 0:2, че двубоят е бил лош за разградчани и отбеляза, че към момента най-важният мач за „орлите“ е този срещу Милсами от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. В първата среща шампионите загубиха с 0:1, а реваншът предстои през идната седмица.

„Лош мач за нас. Първата част бе лоша, бавно играхме. Не е това, което тренирахме, не е това, което аз исках от играчите. Втората част подобрихме малко след смените. Трябва да целим вратата, а не от страни по фланга. Литекс игра добре. Поздравления. Ние трябва да продължаваме да гоним нашите цели“, започна приятелят на Моуриньо.

„Стигаме до вратата, но не можем да отбележим. Имахме положения, но не успяхме да вкараме гол. Има още какво да подобряваме. Напуснали са петима важни играчи на Лудогорец и сега трябва да сторим необходимото, за да заиграем добре“.

„Ще се подготвим по най-добрия начин за Миласами. Ще говоря с играчите, има много още какво да подобряваме. Ще сторя необходимото, за да стигнем по-добро ниво“.

„Няма проблеми между играчите, всичко е разрешено с Лукоки. Той има малко тренировки. Имаме малко време, ще тренираме още. Надявам се да подготвя отбора по най-добрия начин“, каза още Рибейро.

Колкото до евентуалния трансфер на бразилеца Джонатан Кафу, наставникът обясни: „Все още не е дошъл този играч, не знам дали ще дойде, сега най-важен е мачът с Милсами. Концентрирани сме изцяло върху него“.