Аржентинската звезда Карлос Тевес изигра пълни 90 минути при повторния си дебют за Бока Хуниорс пред препълнените трибуни на "Бонбонера" при успеха с 2:1 над Килмес. Над 50 000 фенове посрещнаха с бурни аплодисменти и песни своя идол, който излезе с № 10 на гърба с фланелката на клуба 10 години по-късно. Още в петата минута Карлитос ги подлуди, след като майсторски спря топката във въздуха и прехвърли връхлитащ срещу него защитник.
Подобно на представянето му, Диего Армандо Марадона отново бе в ложите с транспарант на който пишеше: "Благодаря ти, че се върна и се отказа от парите заради твоята любов, фланелката на Бока, подписано от цялата фамилия Марадона".

Героят на деня за шесткратния носител на Копа Либертадорес днес бе друг - Джонатан Калери, който вкар уникален гол. 21-годишният нападател донесе победата с гол в 53-ата минута, който ще се помни дълго. Младокът бе изведен при отлична контраатака на Бока, след което останал очи в очи с вратаря на противника се опита да намери чакащия на празна врата Тевес, но защитник изби топката.

Коженото кълбо се върна малко зад Калери, който без да се замисля пробва изстрел в стил "рабона" с десния крак и след секунда "Бонбонера" се взриви, след като топката прехвърли вратаря и двама защитници и влезе под горната греда.

Зрелищното попадение на Калери изправи на крака и самия Марадона. Дон Диего не скри възхищението си от блестящия гол на младока и реакцията му бе повече от красноречива.