Ръководството на Лудогорец излезе с призив към феновете си да влизат по-рано на стадиона за дебютния официален мач на тима срещу Милсами. Двата тима се срещат във вторник от 20:45 часа в Разград. 

Шефовете на "орлите" искат присъстващите да са по трибуните по-отрано, за да се избегнат струпванията по входовете. За целта съоръжението ще отвори врати два часа преди началото на срещата. 

Все още се продават и билети за двубоя, като засега са пуснати на клубната база. Освен там, в неделя и вторник входни талони ще се продават и на "Лудогорец Арена". В деня на мача в 12 ч. ще отвори касата на сектор В, а в 17 ч. ще работят всички каси на стадиона. Очаква се да се запълни капацитета на стадиона. До момента има купени над 4000 билета.

От клубното ръководство уточниха още, че заедно с полицията в Разград ще вземат строги мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача с Милсами. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива употребили наркотични вещества.

Внасянето на бутилки, остри и опасни за здравето предмети, както и пиротехнически средства е абсолютно забранено. Напомняме ви, че заставането на пътеходите и използването на лазери е абсолютно забранено. "Лудогорец Арена" има система за видео наблюдение и чрез нея нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.

Тренировката на Лудогорец в понеделник ще бъде сутринта на клубната база и ще бъде закрита за фенове. В 12,00 ч. Бруно Рибейро ще даде пресконференция на стадиона. Милсами ще проведат официалното си занимание в 18,30 ч. на „Лудогорец Арена“.