Новият шеф на ЦСКА Гриша Ганчев подаде ръка на изпадналия в немилост култов фен на „Левски“ Джими Гуменката.  Славчо, както е истинското име на легендарния запалянко, от днес е на работа във фирма „Литекс Комерс“ като… градинар, съобщиха източници на БЛИЦ.

Както е известно, „синята метла“ на съкращенията се стовари и върху върлия левскар, чийто съзнателен живот е преминал изцяло на „Герена“. При престоя си на стадион „Георги Аспарухов“ Джими получаваше „солидните“ 130 лева на месец, които не му стигаха за нищо. Но все пак си бяха някакви пари.
След като разбрал, че Славчо е останал на улицата, Ганчев веднага потърсил телефонния му номер, свързал се с него и го поканил в офиса си. Разбрали се за десетина минути, след което Джими бил забелязан да излиза ухилен до уши от кабинета на боса. Все едно току-що бил спечелил тлъст джакпот.
За да предпази левскаря от евентуално събличане, бизнесменът решил да не го назначава на работа в ЦСКА. А пък и самият Джими едва ли би се съгласил. Ганчев обаче го направил главен отговорник на градинката на „Литекс Комерс“. Казват, че Славчо ще получава далеч, далеч по-добра заплата от „уникалните“ 130 лева.