Министърът на спорта Красен Кралев посети залата по борба до стадион „Аристон“. Тя е сред обектите, които се нуждаят от спешен ремонт. Той става особено наложителен на фона на информацията, че федерацията по борба ще направи постъпки пред световната федерация догодина Русе да е домакин на европейското първенство за състезатели до 23 години. Без тази зала, която ще се ползва за тренировки на гостуващите отбори, шампионатът не би бил възможен.
Кралев бе посрещнат пред залата от президента на федерациято по борба Валентин Йорданов, генералния секретар на централата Рахмат Сукра, заслужилия треньор Георги Ачев и наставниците в „Юнак“ Валентин Ангелов, Георги Станев и Сава Семков.
„Проектът за залата е одобрен. Сега трябва да видим какви средства ще можем да отпуснем“, заяви Кралев, след което огледа основно цялото съоръжение и поговори с домакините си какви технологии биха могли да се използват по ремонта на залата. 
Той показа отлична осведоменост за успехите на Русе в борбата. Цитира без проблеми имената на олимпийските, световни и европейски шампиони от нашия град. 
„Вече започвам да вярвам, че най-сетне нещо ще се случи“, каза пред „Утро“ Георги Ачев.
На тръгване министърът получи подарък - анцуг с клубните символи на „Юнак“. Ачев му препоръча на шега да се готви след време за спаринг.
Двамата размениха реплики, свързани с футболния „Черно море“. 
„На полуфинала „Левски“-“Лудогорец“ бях за „Левски“ и всички ме взеха за левскар. А аз им казах - нека „Левски“ да бие, че на финала няма да затрудни „Черно море“ толкова, колкото „Лудогорец“, разказа варненецът Кралев.