Бира
Типичното питие, което показва при мъжете, че обичат да си пийват биричка в мъжка компания, а за жените, че не са типичната фръцла, а по-скоро мъжко момиче. Освен ако не е бира с екзотични екстракти и добавки, то вие наистина искате да докажете колко ви бива и че носите на пиене, поръчвайки си чаша от кехлибарената течност.

Шотове
Какъв тип хора обичат шотове? Шантави, любители на приключенията и тартори на най-шумните партита. Шотовете ще окажат най-мощен ефект върху мозъчната ви дейност, имайте предвид, че в зависимост от броя им, ще сте готови да извършите най-откачените неща. 

Уиски
По филмите винаги се пие уиски и то най-често от засукани бизнесмени в елегантни костюми, които се наслаждават на златната течност в имения за милиони. Затова и стереотипът на хората, които избират уиски или скоч е на индивидуалисти с финансови възможности. 

Вино
Истинските естети знаят, че няма нищо по-хубаво от вкусна храна, комбинирана с подходящо вино. Има нещо секси и привлекателно в хората, които пият вино, а и напитката възбужда всички сетива и най-добре ни предразполага за любовни преживявания.

Ако не намирате себе си в изброените типове - то най-вероятно пиете мастика и тази песен e за вас!