Финалният мач от турнира за купата на Аматьорската лига между „Дунав“ и „Сливнишки герой“ /Сливница/ утре във Велико Търново ще започне в 17.30 часа. Причината е, че „Канал 3“ ще предава директно двубоя. По първоначална програма срещата бе насрочена за 18. 
„Промяната е съгласувана с шефа на Аматьорската лига Румен Вълков“, обясни пред „Утро“ председателят на областния съвет на БФС Димитър Димитров-Кулеманс.  
Новината за феновете е, че те ще могат да се запишат до тази вечер за безплатната екскурзия до Велико Търново. Всеки, който иска да е част от агитката, може да заяви пътуването си с обаждане на Радослав Йорданов на телефон 0887/114-637.
Междувременно „Утро“ разбра, че комисия на Българския футболен съюз ще гледа по график и под лупа този четвъртък Градския стадион в Русе. Пратениците на Съюза ще обходят съоръжението покрай кандидатурата му да бъде домакин за мачовете на „Дунав“ в новия сезон на „Б“ група. Условията за получаване на лиценз стават все по-сериозни от година на година, така че съществува вероятност стадионът да не отговаря засега на някой от критериите. Хубавото е, че до началото на първенството ще има време за изпълнение на евентуалните предписания.