Фолкпевецът Кондьо има мераци да става оперен това. Това сподели самият той пред Фен ТВ, където даде интервю с Ангел по повод общата им песен „Дай да похарчим тези пари”.Кондьо дори е ходил на прослушване в Сливенската опера. Директорът е харесал представянето и му е предложил място в градската опера, но на този етап Кондьо все още обмисля предложението.

Другата творческа мечта на Кондьо е да напише сценарий за филм, в който той да играе главната роля. Темата ще е за живота на сливенския музикант, за всички перипетии и случки, през които той преминава. Естествено изпълнителят на „Жив съм” ще пише сценария от първо лице, тъй като е преминал през какви ли не ситуации в дългогодишната си кариера.

Кондьо има опит в киното, след като миналата година по кината бе прожектиран филма с негово участие „Слънчево”, режисиран от Илия Костов. В него Кондьо е имал секс сцена. Певецът разкри, че тогава не е бил гол и че са сложили няколко възглавници върху него, за да не се възбужда.

Колегата му Ангел пък сподели, че желае да прави секс на обществено място, тъй като досега не се е престрашавал. Изпълнителят описа жените, които през годините са били до него, като „адски мацки”.