И най-големият мол не може да събере на едно място това, което можете да видите и на най-малкия монитор. И не само да го видите, а и да го имате, при това на много добра цена, защото онлайн магазините не наемат огромни помещения, нямат амрия от персонал и могат да се справят гъвкаво без огромни складове. Всичко това струва пари, които традиционните търговци начисляват в покупките на клиентите, а електронните им го спестяват.
Един от предпочитаните онлайн магазини за дамски обувки, бельо и бански на известни европейски марки е NinoConti.
В него можете да откриете качествени дамски обувки на едро и дребно. И то обувки, които ще впечатлят дори Кари от "Сексът и градът" - официални и спортни обувки, обувки на платформа, ботуши, боти, маратонки, кецове, сандали - всички от най-добрите модели и директен внос от Европа.
Предлагат се още модни европейски брандове дамско бельо като SieLei, Leilieve, Pompea, Lormar и, разбира се, вездесъщия Triumph.
Дамските бански са модели 2015 година от колекциите на Etna, Volin, Triumph и с тях няма как да останете незабелязани на плажа.
Впрочем не е ли по-добре сами да посетите виртуалния бутик и да изберете това, което най-много ви харесва? Опитайте на ninoconti.com